Incep turneul semifinal

Singura reprezentată a Liceului cu Program Sportiv Suceava în fazele superioare ale campionatelor naţionale de handbal masculin este echipa de juniori II. Sportivii pregătiţi de Bogdan Macovei vor juca la sfârşitul acestei săptămâni în cadrul turneului semifinal.

În perioada 3-5 iunie, în Sala “Lucian Grigorescu” din capitală, se desfăşoară meciurile din grupa a II-a a turneului semifinal pentru juniori II. Pe lângă echipa gazdă, CSS 3 Steaua Bucureşti, LPS Suceava va mai înfrunta formaţiile Rom Cri Braşov, CSS Galaţi şi Şcoala Nr. 3 Adjud. Handbaliştii suceveni debutează astăzi după-amiază contra formaţiei din Adjud. Sâmbătă, LPS Suceava va înfrunta Braşovul şi Galaţiul, iar duminică are programat ultimul joc, contra gazdelor de la Steaua. Antrenorul Bogdan Macovei va conta în capitală, în mare parte, pe aceiaşi jucători cu care a terminat sezonul regulat pe locul secund.

“Dacă suntem lăsaţi să jucăm, avem şanse destul de mari să ne calificăm mai departe. Nu văd nici o echipă favorită la primul loc, totul va depinde de cât de mult se va rata. Aşteptăm meciurile din prima zi a turneului şi apoi ne vom face o idee mai clară despre adversari”, a declarat antrenorul Bogdan Macovei.

În ultimul act al Campionatului Naţional pentru juniori II se vor califica primele două clasate din cele patru grupe ale turneului semifinal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Incep turneul semifinal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*