Încep lupta pentru finală

CSS “Nicu Gane” Falticeni intra la mijlocul acestei saptamani in lupta pentru calificarea la turneul final al Campionatului National de volei masculin pentru juniori. Ajunsa in penultimul act al competitiei din postura de ocupanta a pozitiei secunde in faza sferturilor de finala, cu un bilant de 12 victorii in 13 meciuri disputate de la startul actualului sezon, trupa antrenata de Ionel Ciocan s-a deplasat la Baia Mare, acolo unde, incepand de maine, se va bate pentru unul dintre cele trei locuri care asigura calificarea la turneul final cu formatiile Tomis Constanta, CSS Bega Timisoara, CSS Zalau, CSS Bacau si CSS2 UKRO Baia Mare.

Mergem cu un obiectiv clar la Baia Mare: sa ne batem pentru calificarea in finala. Avem tot lotul valid la dispozitie, iar, avand in vedere ca multi jucatori termina junioratul in vara, ar fi frumos sa cucereasca o medalie la sfarsit. Cu exceptia echipei din Bacau, pe care am intalnit-o in serii, inca nu stim ce volei practica celelalte echipe din Ardeal. Asteptam prima zi a turneului sa luam un prim contact cu adversarii nostrii”, a declarat antrenorul Ionel Ciocan.

“Nicu Gane” va miza la turneul de la Baia Mare pe urmatorul lot de jucatori: Stefan Lupu, Cosmin Andone, Marcel Amariei, Ciprian Padurariu, Catalin Gradinariu, George Sandu, Andrei Tanase, Iulian Dochita, Flaviu Timofte si Marius Vultur.

Programul exact al meciurilor urma sa fie stabilit diseara, la sedinta tehnica.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încep lupta pentru finală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*