Încă două transferuri pentru Rapid Suceava

Sorin CiobanuSorin Ciobanu

Rapid Suceava a accelerat campania de transferuri pentru sezonul viitor, primordiale fiind posturile de fundas central si atacant. „Ceferistii” s-au inteles in acest sens cu Sorin Ciobanu si Marco Enciu. Cei doi au ajuns aseara in Suceava si urmeaza sa debuteze in tricoul Rapidului in amicalul pe care „ceferistii” il vor sustine vineri, de la ora 18:00, pe stadionul „Areni” cu Stiinta Miroslava.

In varsta de 26 de ani, fundasul Sorin Ciobanu este din Ploiesti, iar in decursul timpului a mai jucat pentru gruparile Petrolul Ploiesti, Chimia Brazi, Sportul Studentesc, ACSM Campina si Metalul Resita. In perioada petrecuta in Regie, acesta a prins 9 meciuri in Liga I.

Tratativele rapidistilor cu Mario Enciu au inceput cu mai mult timp in urma, dar fostul atacant al Farului Constanta şi-a dat abia acum acordul să vină pe „Areni”. Vârful bănăţean a mai purtat în această vară tratative cu prim-divizionara moldoveană Speranta Nisporeni si cu FCM Baia Mare. Enciu are 27 de ani, iar în cariera sa a mai jucat pentru ACU Arad, ACS Recas, Poli Timisoara, Metalul Resita, Soimii Pancota si Farul Constanta.

Marco Enciu

Marco Enciu

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Încă două transferuri pentru Rapid Suceava"

  1. Era bun si atacantul Bruma de la Bistrita la Rapid SV!

  2. mai vine mihalachi?

  3. pt MR Sacro # frățioare eu am de mult erau și acumă la mijloc sunt bani,eu pic preformăță și pic că anul trecut, anul acesta mai greu

  4. Hai Suceava marcati :)))))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*