Încă cinci medalii pentru Diana Lissov

natatie Diana Lissov

Suceveanca Diana Lissov s-a întors cu cinci medalii de la Campionatul Internaţional de nataţie al României. La prima competiţie internaţională organizată de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon după 34 de ani de pauză au participat 270 de sportivi din 9 ţări.

Clubul Sportiv Şcolar Nr. 3 Suceava a fost reprezentat de cinci înotători: Diana Lissov, la categoria junioare 15-16 ani, şi Teodor Marchitan, Claudiu Timofte, Mircea Nistor şi Calin Stafie, la juniori 15-18 ani. Chiar dacă au concurat în compania unor adversari mai mari, băieţii au reuşit să-şi doboare recordurile personale. Teodor Marchitan a fost de trei ori pe locul 4 la probele de Bras, iar Claudiu Timofte şi-a depăşit cu aproape 25 de secunde cea mai bună performanţă a sa în proba de 800 Liber, unde a terminat al 7-lea.

Performera delegaţiei sucevene a fost Diana Lissov. Înotătoarea în vârstă de 15 ani a obţinut un titlu de campioană în proba de 400 Mixt, trei medalii de argint în probele de 50, 100 şi 200 Bras şi un loc 3 la 200 Mixt.

„Îi felicit pe aceşti copii minunaţi pentru munca depusă şi pentru rezultatele excelente pe cre le-au obţinut. Cea mai mare realizare a Dianei a fost faptul că a stat pe podium alături de înotătoarea de top mondial Katinka Hosszu, În proba de 200 Bras clasamantul open, unde s-a clasat a 3-a”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

de la stanga la dreapta: Ioana Nastaca, Katinka Hossu si Diana Lissov

de la stanga la dreapta: Ioana Nastaca, Katinka Hossu si Diana Lissov

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încă cinci medalii pentru Diana Lissov"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*