În turneu la Târgu Mureş

Sporting Suceava şi ACS Junior Câmpulung Moldovenesc participă în aceste zile la cea de-a 7-a ediţie a Cupei „EON Kinder”. Competiţia reuneşte la start nu mai puţin de 1500 de jucători din România, Cehia, Bulgaria şi Ungaria.

Înscrisă la categoria de vârstă 2002, ACS Junior Câmpulung Moldovenesc va înfrunta în faza grupelor echipele Viitorul Focşani, Viitorul Argeş, Nefele Bucureşti şi Tâmpa Braşov. Sporting Suceava va fi reprezentată la categoria de vârsta 2004. Jucătorii pregătiţi de Bogdan Pantea fac parte din grupa C, alături de Academia „Gheorghe Hagi”, Dinamo Bucureşti, Viitorul Ungheni şi Elita Nazna. Primele două clasate se vor califica în sferturi.

Iată programul echipelor sucevene în faza grupelor:

miercuri
ACS Junior Câmpulung – Nefele Bucureşti: 0-0
ora 15:40 Sporting Suceava – Dinamo Bucureşti
ACS Junior Campulung – Tâmpa Braşov: 7-0

joi
ora 10:40 Sporting Suceava – Academia „Gheorghe Hagi”
ora 13:00 Sporting Suceava – Elita Nazna
ora 15:30 ACS Junior Câmpulung – Viitorul Argeş
ora 18:10 Sporting Suceava – Viitorul Ungheni
ora 18:50 ACS Junior Câmpulung – Viitorul Focşani

Meciurile din cadrul turneului se vor disputa în opt locaţii din municipiul Târgu Mureş, Sângeorgiu de Mureş, Ungheni şi Sâncraiu de Mureş. Nu mai puţin de 114 echipe din ţară şi din străinătate, cu jucători între 7 şi 13 ani, se vor duela pe parcursul celor patru zile de concurs. La festivitatea de inagurare a turneului, programată miercuri, de la ora 21:00, invitatul special este Gheorghe Hagi. Competiţia se va încheia sâmbătă la amiază, odată cu desfăşurarea finalelor la cele şase categorii de vârstă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "În turneu la Târgu Mureş"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*