În turneu la Sighişoara

CSU Suceava s-a intors in Ardeal. Destinatia? Centrul de Excelenta de la Sighisoara, unde trupa lui Razvan Bernicu are programate trei meciuri amicale in compania nationalei de juniori si a selectionatelor universitare ale Romaniei si Mexicului.

Cred ca va fi un turneu util pentru noi. Avem multi jucatori noi in lot si doar prin aceste meciuri de pregatire ne putem lega relatiile de joc. In partidele de la Turda s-a vazut o oarecare oboseala pentru ca veneam dupa o perioada incarcata, cu multe antrenamente fizice. Acum, vom fi mult mai proaspeti, iar usor-usor sper sa inceapa sa ne mearga si jocul”, a declarat antrenorul sucevean.

Razvan Bernicu a deplasat la Sighisoara un lot de 16 jucatori, Burlacu, Bursuc, Olariu si Spiridion fiind lasati acasa din cauza unor accidentari.  Din echipa suceveana va lipsi si Mihai Sandu, care va juca pentru selectionata universitara a Romaniei.

In alta ordine de idei, Marko Davidovic, Daniel Miatovic si Dusan Trifkovic s-au inteles cu conducerea “studentilor”, toti trei semnand pe un sezon cu CSU Suceava.

Programul echipei sucevene la Sighisoara:

Joi:
ora 10.00: CSU Suceava – Romania Universitar
ora 19.00: CSU Suceava – Romania Under 19
Vineri:
ora 10.00: CSU Suceava – Mexic Universitar

COMENTARII:

1 Comentariu la "În turneu la Sighişoara"

  1. Legiunea sarba ..sa fie …mult noroc in noul sezon handbalistic …vrem mai mult spectacol ..ptr ca fotbal avem destul ..cu noul stadion ..sic …/

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*