In sferturi, cu Sporting!

Universitatea Suceava va infrunta echipa portugheza Sporting Lisabona in sferturile de finala ale Cupei Challenge. Primul meci se va desfasura la Suceava, pe 17 sau 18 martie. Din lotul lusitanilor face parte si fostul inter dreapta de la HCM Constanta, Daniel Muresan (foto).

Adversara Universitatii a debutat in cupele europene in sezonul 1994/1995, iar pana in prezent a participat in toate competitiile organizate de Federatia Europeana de Handbal. Cea mai importanta performanta a portughezilor este castigarea editiei 2009/2010 a Cupei Challenge. Atunci, Sporting a trecut la limita de Stiinta Bacau, scor 53-52, in sferturi, iar in semifinale a eliminat RD Slovan, formatie care, in turul precedent, a scos Universitatea din Europa. Anul trecut, lusitanii s-au oprit in 16-imile Cupei Challenge, fiind eliminati de AEK Atena. In actuala editie a cupelor europene Sporting a eliminat o echipa din Turcia si una din Cehia.

Daca pe plan international are un singur trofeu, in Portugalia Sporting a obtinut pana acum nu mai putin de 19 titluri de campioana. Dupa desfasurarea primelor 19 etape din actuala editie de campionat, Sporting ocupa locul 4.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "In sferturi, cu Sporting!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*