In cantonament cu rivalii

Florin si Ionut Plamada au sanse tot mai mari sa evolueze din sezonul urmator al Ligii I pentru FC Botosani. Chiar daca le exprima intelegerile cu Rapid abia la sfarsitul acestei luni, cei doi jucatori au primit acceptul conducerii de pe Areni de a se prezenta sub comanda lui Cristian Popovici, fiind cooptati in lotul largit cu care gruparea botosaneana a plecat ieri in cantonament la Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea pe Municipal, cei doi fotbalisti originari din Radauti au declarat ca nu puteau rata sansa care li s-a ivit, de a evolua pe prima scena, motiv pentru care vor semna cu FC Botosani. “Daca ne era frica de concurenta, nu ne mai apucam de fotbal. Am venit cu încredere aici si suntem convinsi ca vom reusi sa ajutam Botosaniul sa-si îndeplineasca obiectivele”, au declarat fratii Plamada.

Acestia nu se considera niste tradatori si spun ca sunt gata sa revina pe Areni, sa ajute gruparea suceveana, in cazul in care jocul dintre Sportul si Rapid se va disputa pana la 30 iunie. “Ne vom face datoria fata de Suceava pâna la capat. Asa e normal. Suporterii suceveni nu trebuie sa ne considere tradatori. Suntem profesionisti, iar în joc e cariera noastra”, afirma cei doi frati.

Rapid Suceava nu are decat varianta victoriei in meciul cu Sportul, din deplasare.

COMENTARII:

5 Comentarii la "In cantonament cu rivalii"

  1. Gata mai terminati cu ,,RIVALII,,suntem vecini si ar trebui sa ne respectam si sa ne ajutam la greu,daca SUCEAVA si BOTOSANI se vor uni asa cum se aude atunci zona moldovei va creste pe plan economic,deja primarii ambelor orase au facut niste proiecte interesante pentru a atrage fonduri europene .Eu nu am urat si nici nu am sa urasc vreodata sucevenii ,suntem oameni cu totii si nu in ultimul rand romani.

  2. Oi fi eu sucevean insa degeaba. Trebuie sa recunosc ca Botosaniul este mult peste noi din punct de vedere fotbalistic. Astept cu nerabdare sa merg acolo la meciurile din liga1

  3. O sa fie stadionul plin de suceveni la meciurile de acasa ale botosaniului>:)!!!

  4. o sa fie dar in galeria adversa ! :))

  5. si procentul meu ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*