In asteptarea salariilor

Jucatorii Cetatii mai au de asteptat pana sa primeasca banii cuveniti dupa victoria cu Petrolul Ploiesti. Conducerea clubului din Areni a anuntat ca prioritar in acest moment este achitarea salariilor.

“Prima pentru egalul cu Concordia Chiajna a fost achitata, mai ramane de achitat prima cu Petrolul Ploiesti. Avem termen de 3 saptamani de la disputarea meciului pana sa dam banii. Acestia vor fi achitati in totalitate fara nicio problema. Noi incercam acum sa achitam salariile pe luna august, care vor fi platite cel tarziu pana saptamana viitoare”, a anuntat presedintele Ciprian Anton.

Ciprian Anton a precizat ca va face tot posibilul ca jucatorii sa fie cu banii la zi. In acest fel, presedintele Cetatii spera ca “alb-albastrii” sa obtina si alte rezultat pozitive.

“Incercam ca pana la sfarsitul lunii sa nu avem nicio restanta fata de jucatori. Si asa sunt putini bani si ar fi pacat sa nu ii putem oferi nici pe acestia. Suntem pe o cale ascedenta si speram sa o tinem tot asa. Eu voi face tot posibilul sa nu existe probleme din punct de vedere financiar. Restul depinde de jucatori”, a conchis Ciprian Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *