Și-au împărţit victoriile

Grupele de la Rapid si Lps Suceava si-au impartit frateste punctele in cele doua intalniri disputate duminica, pe terenul din Itcani, in cadrul etapei a 17-a din Campionatul National de Juniori Republicani.

In primul meci al zilei, grupa de juniori A de la Rapid, condusa de pe margine de Ovidiu Caldarus, a bifat a doua victorie consecutiva, dupa ce s-a impus in fata colegilor de la Lps, cu scorul de 5-1, gratie golurilor marcate de Rotari (2), Catargiu, Morarasu si Fedorovici. In urma acestui succes, “ceferistii” au urcat la cota 24 de puncte, la cinci puncte de locul patru, ultimul care poate asigura calificarea in play-off.

Au scapat ieftin cei de la Lps. Puteam sa inscriem lejer mai mult de cinci goluri. Va fi greu sa ne calificam insa in play-off. Daca nu pierdeam puncte aiurea la Roman sau Vaslui, poate mai avem sanse. Oricum, scopul nostru este sa formam o grupa puternica pe sezonul viitor”, a spus Caldarus.

In cel de-al doilea meci disputat duminica, la Itcani, grupa de juniori B de la Lps Suceava a reusit al doilea succes fara gol primit, dupa ce s-a impus, in fata celor de la Rapid, la scor de reprezentare, 3-0. Trupa antrenata de Ioan Radu si-a asigurat victoria prin golurile marcate de Jitariuc (2) si Hrehorciuc.

In urmatoarea runda, Lps Suceava va primi sambata, pe teren propriu, vizita vecinilor de la Css Botosani, in timp ce echipele de la Rapid stau, ca urmare a retragerii din campionat a gruparii Noua Generatie Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Și-au împărţit victoriile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*