Ia-ţi partenerul de dublu şi vino la Cupa Bucovina la tenis de picior! Tragerea la sorţi are loc luni, la ora 19.30, la teren

Ia-ti partenerul de dublu, vino la complexul sportiv “La Baza” din Scheia si te poti numara printre castigatorii primei editii a Cupei Bucovina la tenis de picior! Organizata de Asociatia Bucovina Sport Cetate Suceava, in parteneriat cu siteul www.GazetaSV.ro, competitia are loc pe 1 si 2 august si se adreseaza jucatorilor cu varsta peste 20 de ani. Inscrierile se pot face pana luni, prin intermediul numerelor de telefon 0732.004.568 sau 0771.572.167 (Chido).

Taxa de incriere este de 100 de lei / echipa si va fi achitata luni seara, cu ocazia tragerii la sorti. In prima faza, echipele participante vor fi impartite in grupe. Meciurile vor avea loc dupa sistemul cel mai bun din trei seturi. Primele trei clasate vor fi recompensate cu premii, diplome, cupe si medalii.

Tragerea la sorţi are loc luni, la ora 19.30, la complexul La Bază din Scheia.

Barber Shop Suceava este sponsorul principal al competitiei.

Echipe inscrise:

 1. Daniel Cristescu / Alex Afloarei
 2. Razvan Florea / Vlad Stanescu
 3.  Sebastian Avramia / Razvan Breniuc
 4. Dumitru Livadariu / Marcel Crețuleac
 5. Constantin Ferariu / Alin Ciobanu
 6. Marcel Morar / Tiberiu Hutanu
 7. Eugen Airoaie / Dorin Goian
 8. Liviu Luca / Bogdan Suleap
 9. Tudor Cîmpan /
 10. Ciprian Țurcanu /
 11. Dorel Pascariu / Ovidiu Ungureanu
 12. Nicu Casoschi / Vasile Mosuc
 13. Cristi Carlan / Lucian Chirila
 14. Dinu Zară / Ionuț Schipor
 15. Cristian Nichiforiuc
 16. Constantin Teodor

Complexul sporti La Baza este amplasat în localitatea Scheia si pe lânga terenul de fotbal, tenis si badminton, le pune la dispozitie clientilor o parcare generoasa, sauna, masa pentru tenis de masa, un bar cochet, leagan si gratar.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Ia-ţi partenerul de dublu şi vino la Cupa Bucovina la tenis de picior! Tragerea la sorţi are loc luni, la ora 19.30, la teren"

 1. E prea mare taxa. Nu se justifică

 2. Daca e prea mare taxa nu participa, te obliga cineva??
  La fel te ai plâns si de prețul biletului de intrare la meciurile Forestei…

 3. Nu vin. Jucați voi între voi trei echipe :))

 4. RECHINII TEHNICI COPII,JUNIORI SI SENIORI LA TENIS CU PICIORUL DIN MUNICIPIUL CAMPULUNG MOLDOVENESC VA MULTUMESTE PENTRU CA DORITI SA DEZVOLTAM ACEST SPORT PE CARE NOI IL IUBIM ATAT DE MULT . RESPECT SI MULTA SANATATE VA DORIM DOMNULE BURLACU LUCIAN !!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*