Îşi cunosc adversarii

În săptămâna premergătoare jocurilor din Challenge Cup, handbaliştii suceveni au vizionat mai multe meciuri disputate de portughezi în campionat şi în Cupele Europene. Concluzia a fost unanimă: portughezii formează o echipă dinamică şi cu multe individualităţi.

După ce a urmărit partida câştigată de Sao Bernardo în saisprezecimile Challenge Cup, portarul Bogdan Pralea crede că jucătorii lui Liberty alcătuiesc o echipă destul de puternică. “Am fact cateva vizionari. Este o echipa buna, iar la capitolul pregatire fizica stau foarte bine. Este o formatie cu mai multa experienta pe plan international dar cu toate acestea spream sa fie OK pentru noi” a declarat Bogdan Pralea.

Portarul Universităţii a recunoscut că şi-ar fi dorit să joace turul în Portugalia, însă a admis că situaţia din momentul de faţă covine mai mult echipei sucevene: “Eu unul as fi dorit, dar pentru noi conteaza mai mult sa putem sa ne calificam. Oricum, daca avem doua meciri acasa nu inseamna ca suntem deja calificati. Trebuie sa muncim din greu pentru a merge mai departe.”

Portughezii vor ajunge la Suceava joi, în jurul orei 23:00, urmând ca până sâmbătă să efectueze un singur antrenament. Acesta este programat vineri, de la ora 12.00 la sala Liceului cu Program Sportiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Îşi cunosc adversarii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*