Humorul la ora barajului

Dupa un sezon parcurs in pas de defilare, campioana ligii judetene, CS Gura Humorului, forteaza promovarea in Liga III-a, intr-un meci de baraj pe care il vor disputa maine in compania campioanei judetului Botosani, AS Roma. Programata intr-o singura mansa eliminatorie, intalnirea se va desfasura cu incepere de la ora 17:30, pe stadionul Tepro din Iasi si va fi condusa la centru de Emil Voicu, asistat la cele doua tuse de George Fridl si Bogdan Terente, toti trei din Bacau.

In incercarea de a readuce fotbalul humorean in esalonul trei dupa o pauza de 15 ani, trupa pregatita de Robert Molocea va fi sustinuta in orasul din dealul Copoului de aproximativ 150 de suporteri. “Suntem favoriti la promovare. Cred ca avem echipa mai buna si suntem feriti de absente in cadrul lotului. Faptul ca nu am vazut echipa adversa la lucru e poate singurul nostru inconvenient”, a declarat presedintele celor de la CS Gura Humorului, Teo Murariu.

Optimismul din tabara suceveana este sustinut si de traditia ultimelor trei sezoane, cand Juventus Falticeni, Raraul Campulung si Rapid Suceava au obtinut, rand pe rand, biletele pentru Liga a III-a in urma meciurilor de baraj.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Humorul la ora barajului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*