Huiduieli şi trageri de timp

Intr-un cor de vociferari si admonestari. Asa s-a incheiat prima repriza a jocului dintre Cetatea si Concordia Chiajna. Numultumiti de jocul haotic prestat de trupa lui Ioan Radu, cei aproximativ 1500 de spectatori prezenti in tribunele Areniului si-au pierdut rabdarea cu cateva inainte de pauza, cand au inceput sa taxeze prin huiduieli fiecare greseala comisa de fotbalistii suceveni.

Asta este menirea spectatorilor. Cine vine la stadion si isi plateste biletul are dreptul de a-si manifesta si bucuria si nemultumirea”, a comentat Ioan Radu. Antrenorul sucevean a gasit si antidotul pentru a izola asemenea reactii ale publicului. “Ca sa dispara astfel de gesturi, cred ca ar fi trebuit sa afisam la inceputul meciului, la intrarea stadionului, bugetul, contractele, conditiile celor de la Chiajna si cele de care dispunem noi. Si atunci, poate ar reactiona altfel”, a completat seful bancii tehnice de pe Areni.

Ioan Radu explicat si tragerile de timp de care elevii sai s-au folosit de-a lungul jocului si a recunoscut cu jumatate de gura ca a luat in calcul o remiza inca din startul meciului. “Sa nu credeti ca nu ne-a placut un rezultat de egalitate. Nu l-am scos de calcul. Asa se explica poate si tragerile de timp”, a incheiat antrenorul.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Huiduieli şi trageri de timp"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*