Hegemonia continuă! Railex Burdujeni a câștigat al patrulea titlu consecutiv la Cupa Cartierelor

Hegemonia celor de la Railex asupra Cupei Cartierelor continua. Echipa patronata de Ilie Lahman a castigat pentru al patrulea an consecutiv competitia care le readuce sucevenilor bucuria din spatele blocului, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul complexului Ramiro din Burdujeni, in fata celor de la El Carditores Burdujeni, la penalty-uri. Cu un public ostil in spate, Railex s-a vazut condusa inca din prima repriza a finalei, cu scorul de 0-2, prin golurile marcate de Dantes Balanica si Alex Grigoras. Cornel Cainari a redus din diferenta pana la pauza, iar in repriza secunda Sergiu Corban a trimis meciul la loviturile de departajare, acolo unde Railex s-a impus cu scorul de 7-6.

Campioana editiei a XI-a a Cupei Cartierelor a mizat pe urmatorul lot: Danut Tipa, Ovidiu Livischi – Sergiu Corban, Ovidiu Bosancu, Daniel Haraga, Andrei Bijec, Radu Tomescu, Mihai Gurita, Norbert Solcan, Alin Schipor, Andrei Cerlinca si Cornel Cainari. Delegatul echipei: Ionel Cazacu.

Podiumul final a fost completat de Adistal Autobest HQ Itcani, care a castigat finala mica, disputata in fata celor de Autodel Burdujeni, cu scorul de 1-0, printr-un gol inscris de Poenari.

La festivitatea de premiere, oficiata de presedintele Asociatiei Judetene “Sportul pentru Toti” Suceava, Mihai Androhovici, organizatorii au acordat si trei premii speciale. Iulian Andriescu (Autodel Burdujeni) si Andrei Cerlinca (Railex Burdujeni) au impartit titlul de golgheter, in vreme ce Marius Pavaluc (El Carditores Burdujeni) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

Meciurile turneului din acest an au fost arbitrate de Vasile Tacu, Ghita Ignatescu, Florin Bilouseac si Stelica Boariu, in vreme ce asistenta medicala la terenul de joc a fost asigurata de Andrei Harip.

Cupa Cartierelor 2019 a fost organizata de GazetaSV.ro si Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava cu sprijinul urmatorilor parteneri: Ramiro, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Asociatia Judeteana „Sportul pentru Toti” Suceava,  Dia-Film.ro, Ceilalti si Codrin Males.

Cupa Cartierelor a fost castigata pana acum de: Victoria Areni (2009), Victoria Obcini (2010), Railex Burdujeni (2011, 2013, 2016, 2017, 2018 si 2019), Adistal Burdujeni (2012), Old Bucovina Burdujeni (2014 – profesionisti) si Rai Caffe Obcini (2014 – amatori) si Galacticii Centru (2015).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Hegemonia continuă! Railex Burdujeni a câștigat al patrulea titlu consecutiv la Cupa Cartierelor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*