HC Dobrogea Sud Constanța – CSU Suceava: 29-19

CSU Suceava a pierdut la o diferenta de zece goluri, scor 19-29, meciul disputat, joi seara, pe terenul celor de la HC Dobrogea Sud Constanta, in cadrul etapei a XX-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin. Trupa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei a tinut piept liderului pana la jumatatea primei reprize, cand tabela de marcaj indica scorul de 7-5 in favoarea liderului la zi al campionatului. Pe fondul unei aparari dure, formatia dobrogeana a marcat de sase ori consecutiv fara sa primeasca gol si a intrat la pauza un un avantaj consistent: 16-8. Chiar daca au mai echilibrat ostilitatile in repriza secunda, universitarii nu s-au putut apropia la mai putin de sapte goluri, iar HC Dobrogea Sud – CSU Suceava s-a terminat cu victoria clara a gazdelor: 29-19.

CSU Suceava: Erhan, Andrei, Duman – Olariu (4 goluri), Ciubotariu (3 goluri), Dragnea (3 goluri), Oancea (2 goluri), Golubovic (1 gol), Burlacu (1 gol), Adomnicai (1 gol), Tirzioru (1 gol), Ionescu (1 gol), Baican (1 gol), Sandu (1 gol), Costea si Lakovic. Antrenori: Adrian Chirut si Iulian Andrei.

Dupa aceasta infrangerea, a 14-a in 20 de etape, CSU Suceava a ramas pe locul 12, antepenultimul al clasamentului. In runda viitoare, universitarii vor primi miercuri replica Politehnicii Timisoara.

Foto: telegrafonline.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "HC Dobrogea Sud Constanța – CSU Suceava: 29-19"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*