Handbaliştii reiau antrenamentele

După trei zile de pauză, handbaliştii suceveni vor relua antrenamentele în această după-amiază. Până la următorul joc oficial, programat pe 19 martie, conducerea Universităţii încearcă să perfecteze câteva meciuri de verificare.

După etapa de la sfârşitul săptămânii trecute, Liga Naţională a luat o pauză de trei săptămâni prilejuită de dubla pe care naţionala României o are programată contra Lituaniei. Universitatea va reveni în mod oficial pe teren pe data de 19 martie, atunci când va evolua pe terenul formaţiei CSM Satu Mare. Până atunci, antrenorul Leonard Bibirig speră să perfecteze câteva meciuri amicale.

“Accentul in aceasta pauza se va pune in special pe pregatirea fizica. Am incercat diferite formule pentru a programa meciuri amicale. Din pacate, cu multi dintre posibilii adversari urmeaza sa avem meciuri directe in campionat. Am discutat cu cei din Turda, dar ei sunt angrenati in campionatul Diviziei A si au programate doua turnee, la Arad si la Timisoara. Speram sa jucam macar cel putin un meci cu Steaua, la Buzau”, a anuntat Leonard Bibirig.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbaliştii reiau antrenamentele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*