Handbaliștii suceveni pleacă în turneu la Baia Mare

CSU Suceava va pleca joi dimineata spre Baia Mare, acolo unde isi va testa fortele in cadrul unui turneu amical la care mai participa prim-divizionarele Minaur, Potaissa Turda si CSM Resita.

Echipa antrenata de Adrian Chirut si Iulian Andrei va juca in compania celor de la Potaissa Turda, iar in functie de rezultatul din acest meci, vineri, va juca finala mica sau finala mare a turneului.

Ne asteapta un turneu extrem de dificil, in care ne vom verifica potentialul inainte de reluarea campionatului. Trebuie sa fim pregatiti pentru partea a doua a sezonului, cea mai importanta pentru noi in ceea ce priveste indeplinirea obiectivului”, a precizat Adi Chirut.

Formatia suceveana a disputat pana acum trei meciuri de pregatire, toate pierdute: 26-37 cu CSM Bacau si 29-37 si 34-35 cu CSM Vaslui. Clasata pe primul loc in Seriei A a Diviziei A, cu un avans de trei puncte in fata celor de la CS Magnum Botosani, CSU Suceava va incepe partea secunda a sezonului regular pe data de 2 februarie, in deplasare, cu Politehnica Iasi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbaliștii suceveni pleacă în turneu la Baia Mare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*