Handbaliştii de la USV vor fi premiaţi cu 10.000 de euro pentru titlul european

Componentii echipei de handbal masculin a Universitatii “Stefan cel Mare” din Suceava vor fi recompensati cu suma totala de 10.000 de euro pentru titlul de campioni europeni universitari pe care l-au castigat in weekendul trecut, la Malaga. Anuntul a fost facut de rectorul Valentin Popa, duminica seara, la primirea oficiala de care au avut parte handbalistii la revenirea la Suceava.

Va felicit din toata inima. Suntem cu totii mandri de voi. Ne-ati facut o vara foarte frumoasa. Sper ca la anul, cand sunteti obligati sa jucati din nou, sa faceti o surpriza la fel de frumoasa. Inainte de disputati finala, ne-am gandit sa premiem. Acum ca ati devenit si campioni europeni, voi propune Consiliului de Administratie acordarea unei burse exceptionale in valoare totala de 10.000 de euro” a anuntat rectorul Valentin Popa.

Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava a cucerit medaliile de aur la Campionatul European Universitar de handbal masculin de la Malaga (Spania), dupa ce a învins sambata seara, în finala competitiei, echipa Universitatii germane Duisburg–Essen, cu scorul de 23–22, la pauza 14–9.

Gruparea suceveana a mizat la aceasta competitie pe urmatorul lot: Cristi Tcaciuc, Octavian Andreica – Catalin Costea, Ovidiu Badelita, Adi Tirzioru, Gabi Burlacu, Mihai Sandu, Iulian Alexa, Andrei Olariu, Bogdan Baican, Pavel Usturoi si Daniel Ionasciuc. Antrenor: Adrian Chirut. Delegat: Sorin Rata.

Foto: usv.ro

COMENTARII:

3 Comentarii la "Handbaliştii de la USV vor fi premiaţi cu 10.000 de euro pentru titlul european"

  1. Bravoooo

  2. Să sperăm că și primaria o să fie alături de echipa cu ceva stimulente.

  3. Felicitari echipei CSU , stafului tehnic si conducerii Universitatii Suceava !
    Asteptam ca in sfarsit, dupa aceasta senzationala reusita a echipei de handbal , Consiliul Judetean si Primaria Suceava sa sprijine financiar la modul serios echipa de handbal CSU , care si prin aceasta medalie de aur si titlul de campioni europeni face cinste SUCEVEI !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*