Handbalistii, cetateni de onoare

Handbalistii de la Universitatea impreuna cu directorul tehnic Petru Ghervan vor fi primi in luna iunie titlul de “Cetatean de Onoare” al municipiului Suceava. Anuntul a fost facut de primarul Ion Lungu care a anuntat ca distinctiile vor fi acordate indiferent de deznodamantul finalei Challenge Cup.

“Probabil in jurul datei de 10 iunie vom avea o sedinta extraordinara si cu alte meci, in care vom marca si acest eveniment. Indiferent daca vor castiga Cupa Challenge, calificarea in finala, dar mai ales faptul ca au castigat in deplasare este deja o mare performanta. Prin urmare, toti jucatorii si antrenorii vor fi numiti Cetateni de Onoare ai orasului”, a declarat Ion Lungu

Ion Lungu a prezentat totodata si detaliile referitoare la amplasarea ecranului in centrul Sucevei, pe care suporterii Universitatii sa poata urmari meciul de duminica cu UCM Resita.

“In fata Casei de Cultura va fi amplasat un ecran de 4/3 metri, vom inchide circulatia pe Strada “Stefan cel Mare”, vom pune acolo 300 de scaune, in asa fel incat cei care nu incap in sala, sa aiba posibilitatea de a viziona acest meci. In masura in care vom castiga cupa, vom sarbatori impreuna acest moment cu un pahar de sampanie”, a mai spus edilul sef al Sucevei.

In ceea ce priveste tichetele de acces la finala cu Resita, primarul Sucevei a anuntat ca institutia pe care o conduce are rezervate 35 de locuri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close