Handbaliştii au început antrenamentele

Reunire CSU Suceava

Handbaliştii suceveni au început miercuri după-amiază antrenamentele pentru următorul sezon competiţional. La reunirea lotului, desfăşurată pe stadionul “Areni” sub comanda lui Răzvan Bernicu, s-au prezentat 11 jucători. Ioan Tcaciuc şi Cristi Tcaciuc sunt învoiţi până luni, iar Gabriel Burlacu se pregăteşte cu lotul naţional de tineret pentru Campionatul Mondial din Brazilia.

La reunirea lotului au fost prezenţi următorii jucători: Spiridon, Bursuc, Aldica, Costea, Manea, Roban, Preda, Velea, Petrea, Alexa şi Olariu.

Singura noutate din lotul echipei locale de handbal o reprezintă în momentul de faţă extrema stânga Gabriel Velea, un jucător în vârstă de 21 de ani venit de la Dunărea Călăraşi. În zilele următoare antrenorul Răzvan Bernicu îl aşteaptă la pregătire şi pe Dionis Oprea, handbalist care a terminat în această vară junioratul la Clubul Sportiv Şcolar Moreni. Totodată, universitarii sunt în discuţii pentru întarirea echipei cu un pivot şi un inter dreapta.

Gabriel Velea

Gabriel Velea

„Ne pregătim pentru un nou început, în Divizia A. Plecăm la drum cu o echipă mult mai tânără, dar sper să facem o figură frumoasă anul acesta. Nu cred că la sfârşitul campionatului trecut preconiza cineva că echipe ca Bacăul sau Constanţa ar putea juca în Divizia A. Cu siguranţa ne va fi foarte greu. Din ce ştim la ora actuală, cele două echipe sunt înscrise în Liga Naţională, dar orice se poate întâmpla până la începutul campionatului”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

După o săptămână de reacomodare la efort în localitate, “studenţii” vor pleca pe 15 iulie într-un cantonament de zece zile la Eforie Sud. Luna august este rezervată meciurilor de verificare, antrenorul Răzvan Bernicu intenţionand să programeze cel puţin câte un amical în fiecare weekend.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbaliştii au început antrenamentele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*