Handbaliștii au început antrenamentele

reunire CSU Suceava 2018

Componenții echipei de handbal CSU Suceava au reluat miercuri antrenamentele după o vacanță de trei săptămâni. Jucătorii pregătiți de Adrian Chiruț și Iulian Andrei au la dispoziție o lună de zile pentru a ajunge la forma maximă. Primul meci oficial din 2018 este programat joi, pe 1 februarie, pe terenul formației CSM București.

De la prima întâlnire din acest an a universitarilor au absentat pivotul Bogdan Baican şi portarul Daniel Bobeică, jucători care au fost convocați la lotul lărgit al României pentru participarea la Trofeul Carpați.

Pentru primele două zile de la revenirea din vacanță, antrenorii Adrian Chiruț și Iulian Andrei au programat câte o ședință de reacomodare la efort, urmând ca de vineri handbaliștii suceveni să intre și în sala de forță.

Adrian Chirut și Iulian Andrei

„Chiar dacă unii jucători mai acuză probleme medicale, sunt încrezător că la startul meciurilor oficiale vom avea tot lotul valid. Sper ca în partea a doua a sezonului să nu ne mai confruntăm cu atât de multe accidentări, pentru că, la ce meciuri ne așteaptă, avem nevoie de aportul total al fiecărui jucător din lot”, a declarat antrenorul Adrian Chiruț.

Până la reluarea Ligii Zimbrilor la handbal masculin, universitarii intenționează să dispute și cel puțin trei meciuri amicale, în acest sens purtându-se discuții cu reprezentanții cluburilor HC Dobrogea Sud Constanța și Știința Municipal Bacău.

CSU Suceava ocupă locul 11 în Liga Zimbrilor la handbal masculin, cu 13 puncte acumulate în 15 etape, tot atâtea cât are și CSM Focșani, echipă clasată pe poziția a 10-a.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbaliștii au început antrenamentele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*