Handbal sau fotbal?

Sucevenii vor trebui să aleagă sâmbătă între handbal şi fotbal. Atât CSU Suceava cât şi Rapid Suceava au programate meciuri pe teren propriu de la ora 11:00.

Antrenorul echipei locale de handbal, Răzvan Bernicu, regretă  această situaţie şi explică programarea jocului cu HC Odorhei. „Cu siguranţă, vom încerca să evităm asemenea situaţii. Acum, programul de săptămâna următoare nu ne avantaja să jucăm duminică. Miercuri avem meci la Turda, iar duminica viitoare, un meci şi mai important, pe teren propriu, cu Timişoara. Este clar că nu e plăcut că oamenii au de ales între fotbal şi handbal, dar eu zic că suporterii noştri sunt cam aceiaşi an de an şi cu siguranţă vor veni la sală”, a spus tehnicianul sucevean.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Handbal sau fotbal?"

 1. Chiar nu se gaseste 2,3 persoane care sa finateze fotbalu la Suceava?Nu cred ca nu ar fi pentru ca sunt multi oameni bogati in Sv.Vom mai trai vreodata acele timpuri cand jucam de la egal la egal cu steaua,cand intorceam rezultatu cu Dinamo,cand jucam finala cupei.?Cate intrebari fara raspuns.Asta doar di cauza lu ciprian anton si lungu.Ca CETATEA exista si azi daca nu ar fi fost presedinte chelu ala.

 2. Cu siguranta CSU SUCEAVA !!!

 3. NUMAI FOTBAL! HAI RAPID SUCEAVA! HAI SPORTING , RADAUTI SI POJORATA!

  • handbalul e prea greu de inteles (pasi, dublu, joc pasiv, fault in atac, aparare in semicerc, multe goluri, viteza…adevarul e ca te inteleg:)) ) n-are rost sa te incarci cu asa ceva. si mai sunt sigur ca n-am pierdut nimic prin faptul ca nu esti fan al acestui sport

 4. fotbalul in RO e practicat de analfabeti si semianalfabeti in cea mai mare parte.In afara de performantele Stelei din anii 80-90 nu avem nimic.In handbal suntem de 6 ori campioni mondiali(4xM 2xF) plus alte multe performante la nivel de club.sa lasam alcoolicii de la botu calului sa se bucure de fotbal si sa sustinem handbalul in continuare

 5. Pipi ai facut azi ?

 6. Corect ar fi trebuit sa fie „Fotbal si handal”! Presa ar trebui sa puna mai multa presiune pe cei ce fac programarile unor evenimente sportive, pentru a nu se suprapune!
  Eu unul, voi alege fotbalul, pentru ca nu am pierdut nici un meci de-acasa din sezonul trecut! Hai Suceava!

  • fiecare Club, prin persoanele abilitate in interiorul lui, isi face propria strategie de a avea, sau nu, spectatori platitori, sau nu, de bilet sau abonament!
   sunt sigur ca presa a informat, desi acest lucru e valabil de ani de zile, pana in momentul in care s-a decis ora si ziua in care sa se dispute partida de handbal, ca Liga a II-a de fotbal se joaca sambata de la 11….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*