Hai în Luxemburg!

A sosit momentul să le arătăm baieţilor că suntem alături de ei. Au nevoie de suportul nostru pentru a reuşi calificarea!

Poţi să o ajuţi şi tu pe CSU să ajungă în finala Cupei Challenge! Suporterii suceveni, si nu numai, au acum alternativa de a încuraja pe viu echipa în returul semifinalei cu Esch, din 27 aprilie! Totul pentru doar 100-120 de euro, preţ care include inchirierea microbuzului si transportul pana la Esch-sur-Alzette, la granita dintre Luxemburg si Franta.

Plecarea este programată vineri, pe 26 aprilie, la ora 09:30, din parcarea Kaufland, urmând ca sosirea la Esch să aibă loc sâmbătă, în jurul prânzului. Imediat după meci se va pleca înapoi spre Suceava, sosirea fiind programată pe 28 aprilie, în jurul orelor 21.

Mai multe detalii la numărul de telefon: 0743 465 829

COMENTARII:

20 Comentarii la "Hai în Luxemburg!"

 1. haideti sa mergem , baietii merita si au nevoie de noi

 2. recunosc fotografiile , sunt exceptionale . sunt facute in austria elvetia si la resita . a fost extraordinar . eu merg.

 3. Si eu vreau sa merg. Orice noua informatie (bani, documente, modificare ora plecare) postati-o aici.

 4. si eu merg!

 5. cei care doresc sa faca parte din grupul suporterilor care va merge in luxemburg este important sa apeleze numarul de telefon din articol , respectiv 0743465829 , pentru a putea face o evaluare a numarului de suporteri . in cazul in care sunt mai putin de 11 suporteri este imposibil sa suportam cheltuielile . cei care au fost in austria si elvetia rog sa posteze comentarii care pot confirma frumusetea deplasarilor . multumesc

  • Intai a fost un indemn:”Hai in Austria!”.N-am stat pe ganduri si am fost. N-am regretat. Au venit alaturi de noi in micuta galerie si romani stabiliti in Austria. A urmat Berna, Elvetia. Alaturi de noi suporteri romani veniti din Germania si ambasadoarea Romaniei in Elvetia.Cand ne-au vazut baietii au zis:”Ne-a venit si cealalta jumatate de echipa. Trebuie sa castigam!”. Asa a fost. A urmat Resita cu emotia accidentarii lui Madalin, dar si de data asta am fost invingatori.
   Ce poate fi mai frumos decat sa-ti vezi jucatorii favoriti bucurandu-se alaturi de tine pentru victorie?Hai sa le fim alaturi la Esch!!!!!!Sa stie ca nu sunt singuri, ca inimile noastre bat impreuna, ca ne bucuram la fiecare gol, ca ne intristam la fiecare ratare…Hai sa-i sustinem! Impreuna suntem mai puternici! Pentru alb-albastrii: Hai SUCEAVA!!!!!!

 6. Voi fi acolo cu sotie cu tot sa-i sustinem pe baieti.Merita.

 7. Razvan din informatiile pe care le ai cate persoane ar fi dispuse sa mearga ?

 8. am inteles ca ar fi si cativa suceveni din Belgia care sunt hotarati sa ajunga la meci!

 9. Trofin Daniela | 7 aprilie 2013 at 15:29 | Răspunde

  Daca aveti un contact din Esch care sigur au afise cu meciul respectiv , as putea sa fac publicitatea la magazinul romanesc din Luxembourg „La Bacanie”
  Ad e-mail
  labacanie@internet.lu
  Trofin Daniela

 10. Meciul luxemburghezilor din semifinala poate fi vizionat pe http://sport.rtl.lu/handball/7meter/replay/show/?v=2988873

 11. Exista un numar de persoane care merg SIGUR in Luxemburg ? Cu ce se merge ? Care e pretul final raportat la persoanele care merg? distanta e de aprox 4000 km ? etc etc. A aparut articolul si cam atat, nu mai dati niciun detaliu, stiu pe cineva care vrea sa mearga.

  • care parte din „Mai multe detalii la numărul de telefon: 0743 465 829” n-a inteles persoana care vrea sa mearga?!
   distanta e de aprox 1900 km dus, 1900 km intors!

 12. plecarea este in dimineata zilei de 26.04 din parcarea de la kaufland . este important sa stim cine vrea sa mearga pt ca daca bajbaim si nu stim , timpul trece si gasim tot mai greu microbuz . astept la 0743465829 , ofer orice fel de detalii

 13. Cred ca ar fi bine sa se afiseze un tabel nominal cu cei care merg pentru a convinge pe toti cei care inca sunt sceptici,de seriozitatea acestei actiuni !
  De mers se merge si cu certitudine va fi ceva foarte frumos !

 14. Suntem 13 suporteri pana in acest moment . totul este pregatit: steaguri fulare tricouri personalizate . va fi ceva de vis . cu siguranta baietii vor fi motivati la maxim .

 15. Scuze,dar am uitat de alti 15 suportwri care vin pe cont propriu din belgia si luxemburg

 16. suntem peste 20 de persoane care vom fi la Esch! MAI VINE CINEVA?

 17. 20 care vor merge din Suceava + cei 15 ce ne vor sustine din Belgia si Luxemburg.
  IMPREUNA sa ducem CSU SUCEAVA in FINALA !!!

 18. AMR 7 zile pana la plecare …
  ALATURI DE CSU spre FINALA !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*