„Gripa nouă” loveşte voleiul

Voleibalistii suceveni sunt primii sportivi care resimt efectele isteriei legate de gripa noua. Meciul de sambata cu Agronomia Bucuresti nu se va mai disputa intrucat oaspetii nu se prezinta de frica acestei boli.

Meciul dintre CSM Suceava si Agronomia Bucuresti contand pentru etapa a 6-a din Divizia A2 Est la volei masculine este primul eveniment sportive amanat din cauza gripei noi. Decizia nu apartine federatiei de specialitate si nici autoritatilor, ci componentilor echipei Agronomia Bucuresti.

“M-a sunat domnul profesor Silaghi din Bucuresti si mi-a spus ca parintii juniorilor care fac parte din lotul Agronomiei nu ii lasa sa faca deplasarea la Suceava de frica gripei porcine. Practic nu avea echipa sa vina aici. Am stabilit de comun acord ca meciul sa se dispute pe 15 ianuarie 2010, iar meciul pe care urma sa il jucam la Bucuresti a fost programat pe 16 ianuarie tot la Suceava”, a anuntat antrenorul CSM Suceava, Victor Pancu.

In aceste conditii, antrenorul sucevenilor a decis ca jucatorii sai sa primeasca liber pana saptamana viitoare: “Jucatorii au efectuat astazi un antrenament, iar sambata si duminica vor avea liber. De luni vom relua antrenamentele serioase pentru ca trebui sa pregatim cat de bine putem meciul de peste o saptamana cu Niro Guard Bucuresti”.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *