Golofca va juca la Sepsi

Rapid-Golofca

Fotbalistul sucevean Cătălin Golofca va fi împrumutat de campioana României, CFR Cluj, la Sepsi Sfântu Gheorghe. Mijlocaşul sucevean a fost dorit în aceasta perioadă şi de alte două echipe din Liga I, FC Botoşani şi FC Voluntari.

După plecarea lui Boli în Turcia, CFR Cluj urmează să se despartă şi de Cătălin Golofca. Iniţial s-a zvonit că mijlocaşul va fi împrumutat la FC Voluntari, după care finanţatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a anuntat că şi l-ar dori din nou la echipă pe Golofca.

„Mă doare sufletul de tot ce i s-a întâmplat acestui fotbalist, pentru că el este un copil de-ai noştri şi ţin mult la el. Dacă cineva poate să-i relanseze cariera lui Golofca, atunci acel cineva este doar FC Botoşani. Din păcate, CFR Cluj nu înţelege acest lucru”, a declarat Valeriu Iftime pentru ProSport. 

Cătălin Golofca va fi împrumutat, în cele din urmă, la Sepsi Sfântu Gheorghe, acolo unde este dorit insistent de antrenorul Leo Grozavu, cei doi lucrând împreună şi la FC Botoşani.

”E adevărat. Astăzi s-au rezolvat ultimele detalii. Ne bucurăm că ne-a ales pe noi. Știm ca avea 4-5 oferte clare din Liga 1. Îl cunoaștem bine, am mai lucrat cu el. Am avut încredere în Cătălin de când l-am luat de la Suceava și l-am promovat în Liga 1. Suntem convinși că ne va ajuta să țintim obiective mai îndrăznețe în acest sezon”, a spus Cornel Sfaițer, pentru GSP.ro.

Mijlocaşul sucevean în vârstă de 30 de ani a jucat pentru CFR Cluj în 15 meciuri, a marcat de două ori și a câştigat alături de ardeleni un titlu de campion al României.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Golofca va juca la Sepsi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*