Goian și Bălan și-au reziliat contractele cu Foresta

Foresta a reziliat contractele cu antrenorii Dorin Goian si Daniel Balan. Anuntul a fost facut de presedintele clubului de pe Areni, Andrei Ciutac, care a precizat ca decizia, luata, miercuri, de comun acord, a fost cauzata de rezultatele dezamagitoare inregistrare de „galben-verzi” pana acum.

La fotbal, pentru rezultate au si antrenorii o vina. Rezultatele nu au fost cele pe care le-am asteptat, lucrurile nu mergeau intr-o directie buna, motiv pentru care am luat aceasta decizie”, a declarat Andrei Ciutac, care a precizat ca, pana la numirea unui nou antrenor principal, echipa va fi condusa de pe banca de Bogdan Tudoreanu si Vasile Prisaca.

Aflat in izolare la domiciliu, dupa ce saptamana trecuta a fost depistat pozitiv la COVID-19, Dorin Goian regreta ca a trebuit sa plece asa de repede de pe banca Forestei. “Imi pare rau ca am petrecut atat de putin timp la Foresta, dar asta e viata antrenorilor. Nu am avut rezultate si nici jocul echipei nu mergea. Dar parca toate au fost impotriva noastra in ultimele luni. Am inceput pregatirea cu putini jucatori, apoi au aparut acele cazuri de COVID in lot si a trebuit sa ne oprim antrenamentele. In campionat, unde tintarul nu ne-a ajutat, am debutat cu o infrangere si asta a pus o presiune si mai mare pe noi. Daca incepeam bine, altfel ar fi stat lucrurile. Sunt convins insa ca antrenorul care va veni dupa mine va redresa situatia. Nu e nimic pierdut, dar este nevoie de timp pentru a construi o echipa”, a declarat Dorin Goian, care a precizat ca nu va mai antrena in acest an. “Deocamdata vreau sa ma linistesc si sa scap de acest virus”, a spus Goe.

Cu Dorin Goian si Daniel Balan pe banca tehnica, Foresta a inregistrat o victorie si trei infrangeri: 1-0 cu Ceahlaul, respectiv 1-2 cu Stiinta Miroslava, 2-3 si 0-2 cu Somuz Falticeni.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Goian și Bălan și-au reziliat contractele cu Foresta"

  1. Mai bine rămâneau amândoi la Rădăuți. Mare greșeală au făcut ca au plecat la Suceava!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*