Goian, eliminat în Ajun

Suceveanul Dorin Goian a petrecut Ajunul Crăciunului pe terenul de fotbal. Echipa sa, Glasgow Rangers, a jucat sâmbătă, în deplasare, cu St. Mirren şi a pierdut cu scorul de 2-1. Mai mult, “Goe” a fost eliminat spre finalul partidei, când a primit al doilea cartonaş galben.

Dorin Goian a fost titular la Rangers, el primind un prim cartonaş galben în minutul 72 şi pe al doilea în minutul 87, pentru tragerea de tricou a unui adversar, când a şi fost eliminat. În acel moment Glasgow Rangers se afla deja în inferioritate numerică, McCulloch primind cartonaş roşu în minutul 24. Din cauza eliminarii din jocul cu St. Mirren, fundaşul sucevean va rata derby-ul campionatului, cu Celtic, programat marţi.

Chiar şi în aceste condiţii, Goian nu va avea parte de prea multe zile libere în această perioadă a anului. El va reveni pe teren pe 2 ianuarie, în partida de pe teren propriu cu Motherwell. După 20 de etape, Glasgow Rangers este lider în clasamentul campionatului scoţian, cu 48 de puncte, urmată de Celtic, cu 47 de puncte.

foto: Reuters

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Goian, eliminat în Ajun"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*