Goe, 170.000 de euro pe an

Dorin Goian va castiga 170.000 de euro pe sezon la Asteras Tripolis, fundasul sucevean semnand un contract valabil pe doi ani cu gruparea elena. Jucatorul roman si-a reziliat contractul cu Glasgow Rangers la sfarsitul lunii iunie, primind si 500.000 de euro de la scotieni, iar in doua saptamani si-a gasit deja o noua echipa.

Goian a semnat contractul prin fax si va ajunge maine in Grecia, luni urmand sa efectueze vizita medicala si sa fie prezentat oficial la Asteras Tripolis. “Miercuri trebuia sa ajunga la Atena, dar a telefonat la club, spunand ca e bolnav si va veni în Grecia abia sambata”, a afirmat o sursa apropiata clubului Asteras, dezvaluind însa ca “Dorin si impresarul sau ar fi trimis deja contractul semnat prin fax. În weekend vor fi definitivate ultimele detalii, luni dimineata ar trebui sa faca vizita medicala si dupa-amiaza sa fie prezentat oficial”.

Aflat in ultimele zile in vacanta la Suceava, international roman a confirmat transferul in Grecia. “M-am înteles in mare cu Asteras, mai sunt doar cateva detalii. Sambata voi fi la Atena si, daca nu se întîmpla nimic neprevazut, voi juca în Grecia”, a spus Goian, citat de gsp.ro.

La randul lor, oficialii eleni au recunoscut ca Dorin Goian a fost in fruntea listei de achizitii a clubului Asteras, mai ales ca fundasul sucevean a devenit liber de contract in aceasta vara. “Îmi place mult Goian. De cand am aflat ca e liber de contract a fost o tinta principala pentru Asteras. Sper sa-l prezentam la începutul saptamanii viitoare”, a recunoscut Iannis Kaimenakis, unul dintre proprietarii clubului elen.

Asteras Tripolis ar putea si echipa la care “Goe” isI va incheia cariera, impresarul sau, Florin Manea, afirmand ca, peste doi ani, fundasul sucevean vrea sa se apuce de antrenorat. “Goian vrea sa joace, sa fie linistit, cu banii nu vor fi probleme. Mai continua inca doi ani si se apuca de antrenorat”, a precizat impresarul Florin Manea.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Goe, 170.000 de euro pe an"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*