Gloria Buzau – Rapid: 3-1

Rapidul a incheiat sezonul 2014/2015 al Ligii a II-a pe locul 5 in seria intai, aceasta fiind cea mai buna clasare a unei echipe sucevene din ultimii noua ani. “Ceferistii” au terminat campionatul fara victorie in play-off, 40 dintre cele 42 de puncte fiind obtinute in sezonul regulat.

Sambata, in ultima etapa din play-off, trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu a pierdut, cu scorul de 1-3, pe terenul Gloriei Buzau. Prima ocazie a fost trecuta in contul gruparii de Crang, in minutul 17, cand Bobe a reluat mingea din opt metri peste bara transversala. Pascal avea sa fie invinsa trei minute la tarziu, la o faza in care Ghita a centrat de pe partea stanga, iar Palimaru a deschis scorul cu o deviere subtila cu calcaiul. Rapidistii au replicat in minutul 34, cand Sava a restabiit egalitatea cu o lovitura de cap in urma unui corner.

Buzoienii au revenit in avantaj la un sfert de ora dupa pauza, cand Ghita a centrat din banda stanga, iar Ninel Popescu, venit in viteza, a sutat din prima de la 14 metri pentru scorul de 2-1. Gloria si-a securizat victoria si un loc pe podiumul seriei la sfarsitul sezonului odata cu golul lui Raduca, din minutul 81. Scor final: 3-1

Gloria Buzau: Stoicescu – Cl. Dumitrescu, Ct. Vlaicu, Danita, Agache, N. Popescu, G. Marcu, Al. Ionita (’55 Raduca), D. Ghita (’87 Dragut), Bobe, Palimaru (’84 Koprindzhiyski). Antrenor: Viorel Ion.

Rapid Suceava: Pascal – Balan, Sava, Soare (’65 Velescu), Plecanciuc, Ferariu, Sfrijan, G. Apostol, Gheorghiciuc (’46 C. Bosanceanu), Golofca, Buziuc. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Este bine ca s-a terminat acest campionat. Pentru noi chiar a fost un retur dificil si din punct financiar, plus ca am suferit mult si din cauza accidentarilor. Avem semnale bune ca se vor rezolva problemele. Va incepe un nou sezon, iar lucrurile vor sta altfel”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gloria Buzau – Rapid: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*