Gică Popescu vine la Cupă

Gica Popescu este invitatul special al editiei din acest an a Cupei “Mos Craciun”.

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal a Romaniei va ajunge in cursul zilei de sambata la Suceava, iar duminica va oficia festivitatea de premiere a competitiei.

Ciprian Anton, promotorul Cupei “Mos Craciun”, spera ca Popescu sa ramana impresionat de organizarea competitiei. “Este o onoare pentru noi ca un jucator de talia lui Gica Popescu va fi prezent la Cupa Mos Craciun. Venirea lui la Suceava ne obliga sa organizam o competitie ca la carte. Ne bucura ca, dupa Gica Hagi, am reusit sa aducem la Suceava un alt nume mare al fotbalul romanesc. Sper sa ramana placut impresionat de ce gaseste aici”, a spus Anton.

Gica Popescu va avea un program extrem incarcat in cele doua zile pe care le va petrece la Suceava. Astfel, pe langa jocurile copiilor si festivitatea de premiere, fostul capitan al Barcelonei va participa sambata seara la banchetul oficial organizat cu ocazia Cupei “Mos Craciun”, iar duminica va sustine o conferinta de presa.

Totodata, fostul international va profita de vizita in nordul Moldovei pentru a-i convinge pe oficialii cluburilor din Suceava sa-i acorde votul la viitoarele alegeri pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Pe langa Gica Popescu, la alegerile pentru sefia FRF, ce vor avea loc pe 5 martie 2014, si-au mai anuntat candidatura pana acum fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu si fostul fotbalist Marcel Puscas.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gică Popescu vine la Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*