Ghervan propus în locul lui Omer

Suspendat pe cinci ani de EHF, Aihan Omer nu mai are viaţă la echipa naţională în opinia preşedintelui echipei Steaua, Constantin Cazacu. Mai mult, oficialul “militar” îl vede pe Petru Ghervan ca şi succesor.

În privinţa preşedintelui Cristian Gaţu nu vreau să spun nimic. Situaţia e delicată. Dar pot să fac o apreciere în privinţa lui Aihan Omer, chiar mă interesează ce face naţionala. Unii ar fi de acord cu mine, dar le este frică de represalii şi nu se pronunţă. Dar eu am spus-o şi în trecut, afirm şi acum, selecţionerul nu trebuie să fie angrenat şi la club. Nu să-l plătească o echipă de club, iar federaţia să contribuie modic. Dacă nu găsim bani nici pentru un selecţioner, mai bine ne lăsăm de spotul ăsta“, a declarat Constantin Cazacu.

Preşedintele echipei Steaua este de părere că Aihan Omer nu mai are cum să continue la naţională: “Dacă e adevărat, că a fost la Budapesta, e grav. Antrenorul trebuia să-şi vadă de echipă“. Constantin Cazacu l-a nominalizat apoi pe Petru Ghervan cel mai potrivit om pentru a conduce echipa naţională. “Nu mai este antrenor principal la Suceava. În plus, a demonstrat că este capabil de lucruri extraordinare la Suceava. A promovat mulţi jucători. Toate proiectele şi rezultatele îi aparţin“, a mai spus Cazacu.

sursa: Prosport

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ghervan propus în locul lui Omer"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*