Ghervan, în stafful naționalei

Petru Ghervan a fost propus in postul de director tehnic al echipelor nationale de seniori si senioare ale Romaniei. Actualul manager de la Cs Universitatea Suceava are toate sanse sa fie validat in noua functie in cadrul sedintei Federatiei Romane de Handbal ce va avea loc la inceputul saptamanii viitoare.

Mi s-a propus practic cea mai inalta functie tehnica din cadrul federatiei, mai exact postul de director tehnic al echipelor nationale de seniori si senioare. Discutiile se poarta de ceva timp si probabil nu voi avea incotro. Mai greu o sa fie la echipa feminina. Lucrurile se vor clarifica insa in sedinta de luni, dar trebuie sa stiu exact ce implica fisa postului si ce sprijin voi avea in aceasta functie. Probabil cei din federatie au fost placut impresionati de ce s-a intamplat in ultimii ani la Suceava, dar aici a fost un alt climat, o liniste benefica performantei”, a precizat Petru Ghervan.

In urma cu circa doi ani si jumatate, Petru Ghervan a mai ocupat pentru doua luni functia de selectioner al echipei nationale de handbal masculin, de unde, oficial, a demisionat din cauza problemelor de sanatate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ghervan, în stafful naționalei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*