Ghervan: „Greu, dar productiv”

Directorul tehnic al Universitatii Suceava, Petru Ghervan, considera ca infrangerea suferita de handbalistii suceveni in jocul cu CSM Bucuresti demonstreaza ca “alb-albastrii” au multe aspecte de pus la punct pana la startul Ligii Nationale.

“Cred ca marele castig este ultimul joc al turneului, cu CSM Bucuresti. A fost un joc disputat, s-a vazut ca in Liga Nationala nu sunt echipe fara pretentii, iar CSM Bucuresti este una dintre pretendente. Pentru noi a fost greu, dar productiv pentru pregatire. Ne-au lipsit Chirut si Cintec, doi jucatori de pe acelasi post, iar linia de 9 metri nu a functionat la eficienta si la randamentul pe care il asteptam. Toate aceste lucruri care au iesit la suprafata in meciurile de pregatire ne vor ajuta pentru ce urmeaza. Primul turneu ne demonstreaza ca avem treaba destul de multa pana la prima etapa din campionat“, a declarat Petru Ghervan.

Pentru Universitatea Suceava urmeaza doua saptamani fara turnee, dar cu meciuri amicale la Brasov, Bucuresti sau Ploiesti. Pe 25-26 august echipa locala de handbal va participa la turneul de la Odorheiu Secuiesc, iar pe 2 si 3 septembrie va lua parte la Supercupa Romaniei, care se va desfasura la Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ghervan: „Greu, dar productiv”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*