Ghervan: „Este ceva REAL, AUTENTIC!”

Dupa un sezon extrem de agitat, directorul tehnic al Universitatii Suceava, Petru Ghervan s-a prezentat la conferinta de presa, in sfarsit, mai linistit. Vizibil incantat de ultima performanta a jucatorilor sai, Petru Ghervan, a vorbit pe rand despre finantarea echipei si despre suporterii suceveni prezenti la meciul cu Odorhei.

“Felicit baietii si intreaga structura care activeaza in handbalul de la Suceava. In ceea ce priveste finantarea, sper ca seriozitatea de care am dat dovada noi cei care am incercat sa inchegam ceva handbal la Suceava, dar mai ales jucatorii nostri, care au inteles ca ei sunt cei care construiesc o performanta, sa le arate tuturor celor care pot sa ne ajute, ca este ceva real si autentic, asa incat merita sa fie alaturi de noi si nu am nicio indoiala in sensul acesta”, a afirmat Petru Ghervan.

Tehnicianul Universitatii a continuat apoi sa vorbeasca despre atmosfera creeata de publicul sucevean la meciul de astazi: “Daca va amintiti, cu cativa ani in urma, in sala noastra de la Suceava care nu avea scaune atunci si putea mai multa lume sa intre in sala, nu era o atmosfera cum a fost cea de astazi, EXTRAORDINARA. Intreaga sala, cei peste 300 de oameni au fost galeria noastra. Le multumesc pentru tot anul intreg in care ne-au sustinut. Sunt oameni care cunosc foarte bine echipa, sunt intrebat deseori pe strada despre jucatorii care au jucat mai mult sau mai putin“.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ghervan: „Este ceva REAL, AUTENTIC!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*