Ghervan: “E vina tuturor”

În ciuda indisponibilităţilor din cadrul lotului, echipa locală de handbal ar fi putut obţine rezultate mai bune. Aceasta este părerea directorului tehnic al Universităţii, Petru Ghervan, care consideră că vina pentru parcursul echipei aparţine tuturor persoanelor angrenate în activitatea clubului sucevean.

Pentru început, Petru Ghervan a ţinut să lămurească componenţa băncii tehnice a echipei: “Situaţia tehnico-sportivă la ora actuală lasă de dorit. Fără să fii mare specialist poţi să îţi dai seama că lucrurile nu funcţionează bine. Stelian Bursuc va mai rămâne câteva zile, poate 2-3 meciuri, dar despărţirea este sigură. Leonard Bibirig şi Răzvan Bernicu sunt antrenori la ambele echipe, întrucât avem 11 jucători accidentaţi la cele două formaţii şi se impune să lucrăm împreună. Singura soluţie pentru a depăşi impasul în care ne aflăm este prin muncă şi prin respectarea normelor de disciplină pe care le avem impuse prin documentele semnate cu jucătorii.”

Directorul tehnic al Universitătii este de părere ca handbaliştii suceveni ar fi putut înregistra rezultate mai bune în această toamnă.

“Am convingerea că se putea mai mult într-un anumit climat. Aşa cum odată, după meciul cu Steaua, din 14 jucători care erau în vestiar, 11 plângeau, după meciul cu Bacăul nu am mai sesizat acelaşi lucru. Atmosfera de inerţie si de justificare înainte de obţinerea unui anumit rezultat, prin faptul că lipsesc nişte nume, nu s-a mai întâmplat la noi. Stelian Bursuc şi-a asumat această situaţie, deşi eu nu i-o atribui lui. Este o problemă generala, pe care ar fi trebuit să o gestionăm împreună într-un alt mod. De obicei antrenorul este responsabil de aceste lucruri, dar eu cred că în cazul de faţă este vina tuturor”, a declarat Petru Ghervan.

La fel ca la fiecare sfârşit de an, şi acum se anunţă o perioada mai delicată în ceea ce priveste situaţia financiară la clubul Universitatea.

“În acest moment nu ne rămâne decât să muncim şi să facem ce trebuie fiecare pe postul pe care îl ocupăm. În ceea ce priveşte finanţarea, sper să se găsească soluţii atât pe partea finanţatorilor cât şi pe partea jucătorilor. Este o problemă critică pentru lunile noiembrie şi decembrie, dar nu trebuie să ne antepronunţăm. Este foarte important să ne concentrăm pentru cele trei jocuri care urmează, cel de la Timişoara şi dubla cu Bnei Hertzelyia, meciuri care sunt decisive pentru traiectoria noastră ulterioară”, a conchis conducătorul Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ghervan: “E vina tuturor”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*