GazetaSV.ro caută fotograf

banner anunt fotograf nocturna

Alătură-te echipei noastre, ca fotograf de sport, și poți lua parte la evenimentele sportive locale, poți cunoaște personalități din lumea sportului și, mai ales, vei surprinde acțiunea în direct cu aparatul tău foto!

Nu căutăm un fotograf experimentat, trebuie doar să ai un aparat foto potrivit pentru acest gen de evenimente. Dacă vrei să ni te alături, te vom ajuta încă de la început, de la alegerea aparatului, dacă nu ai unul, a lentilei și până la tehnica de fotografiere, setări, acces la teren, procesare și publicare fotografii pe pagina noastră de Facebook. Nu-ți putem garanta plata serviciilor, dar munca ta va fi recompensată cu recunoștința noastră și afișarea fotografiilor tale în publicațiile locale și naționale cu care colaborăm. Totodată, vei avea șansa să te perfecționezi în fotografie având acces gratuit la toate competițiile de fotbal, handbal, rugby, volei, atletism, lupte, etc.

Dacă nu ești din orașul Suceava, dar în localitatea ta are loc un eveniment sportiv te așteptăm, de asemenea, să răspunzi la acest apel.

Ne poți contacta printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0742.239.546.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "GazetaSV.ro caută fotograf"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*