Gata de start în Liga a III-a

Desi oficialii federatiei au recunoscut ca aproximativ 25 de componente ale Ligii a III-a sunt pe punct de a se retrage din campionat din pricina problemelor financiare, Cristian Morosan spune ca gruparea pe care o patroneaza, Scoala de Fotbal Radauti, nu intampina dificultati in a lua startul in noul sezon.

Mergem sa invatam cat mai multe in noua editie de campionat. Avem o echipa foarte tanara, formata in mare parte din jucatori intre 15 si 20 de ani, astfel incat pentru multi este o onoare sa evolueze la nivelul Ligii a III-a. Exista si posibilitatea sa retrogradam, mai ales ca in viitorul sezon vor pica nu mai putin de sase echipe. Din acest punct de vedere, ne-ar avantaja retragerea oricarei echipe din serie”, a declarat Cristian Morosan.

Patronul gruparii radautene a anuntat ca se afla in negocieri cu sase fotbalisti din Liga a IV-a, pe care intentioneaza sa-i achizitioneze in perspectiva intaririi lotului de jucatori. “Deocamdata nu vreau sa le dezvalui numele, pentru a nu le creste cota. Tot ce pot sa spun este ca intentionam sa achizitionam sase fotbalisti foarte tineri din campionatul judetean”, a recunoscut Morosan, precizand ca in acest moment echipa sa se bazeaza pe un lot de 20-25 de jucatori.

Componenta finala a celor sase serii ale Ligii a III-a va fi stabilita in cursul zilei de luni, dupa o sedinta a Comitetului Executiv in care vor fi analizate dosarele tuturor cluburilor cu drept de participare in esalonul trei. Conform actualului program, in runda inagurala a sezonului 2009/2010, programata pe 14 august, Scoala de Fotbal Radauti va primi pe teren propriu replica formatiei CF Braila.

Actuala componenta a Seriei I: FC Vaslui II, CSM Focşani, Willy Bacău, FC Panciu, Dunărea II Galaţi, Ceahlăul II Piatra Neamţ, Rapid Suceava, CFR Paşcani, Aerostar Bacău, Laminorul Roman, CS Gura Humorului, Pambac Bacău, Politehnica Galaţi, Cetatea Targu Neamţ, Scoala de Fotbal Radauti, CF Brăila, Politehnica II Iaşi, Oţelul II Galaţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gata de start în Liga a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*