Gag se va pregăti mai mult la Suceava: „Încerc să câștig o medalie la Europene”

Gag Zanfirache

Andrei Gag (CSM Bucuresti) a declarat ca în anul 2018 se va concentra pe participarea la Campionatele Europene de atletism, programate în perioada 7-12 august la Berlin (Germania), acolo unde îsi propune sa câstige o medalie în proba de aruncare a greutatii.  „Sper ca în viitor sa fac lucruri marete, dar este nevoie de timp. Este o proba tehnica, o proba de maturitate, care necesita timp. Nu poti sa devii de azi pe mâine foarte bun. Trebuie sa ai rabdare. Pentru 2018 ma voi concentra foarte mult pe Campionatele Europene de la Berlin. O sa o las mai moale în sezonul de iarna ca sa pot sa ma încarc pentru aceste Europene. Eu tind cât mai sus. Cu ajutorul lui Dumnezeu, voi fi apt din punct de vedere fizic si sper sa termin acolo în fata. Voi încerca o medalie„, a afirmat Gag pentru Agerpres

Sportivul în vârsta de 26 de ani a mentionat ca nu se va mai antrena în strainatate ca în trecut, urmând sa se pregateasca mai mult la Suceava, sub comanda lui Ioan Zanfirache. „Sportul de performanta este ca o loterie. Poti sa ai multi ani de pregatire în spate, iar când vine competitia sa dai chix pentru ca pot interveni anumiti factori. La noi, la atletism, sunt conditiile meteo, pentru ca aici conteaza daca ploua, ninge, daca e frig sau cald. Asa ca rezultatul tau depinde de multe lucruri. Anii trecuti m-am pregatit destul de mult în Germania alaturi de câtiva prieteni. Însa anul acesta, banii pe care îi plateam în strainatate m-am gândit sa îi investesc în câteva facilitati în România. Am construit la Suceava un minimum necesar de care are nevoie un aruncator„, a precizat Gag.

Andrei Gag a fost premiat, joi, de Primaria Sectorului 1, alaturi de ceilalti sportivi români care au adus delegatiei României 11 medalii, dintre care trei de aur, doua de argint si sase de bronz, la Universiada de la Taipei, Premiile în bani oferite în cadrul evenimentului desfasurat în Sala de Consiliu a Primariei Sectorului 1 sunt urmatoarele: medalie de aur — 5.000 de lei, medalie de argint — 3.750 lei si medalie de bronz — 2.500 de lei. De asemenea, antrenorii celor 11 medaliati au fost premiati cu jumatate din suma încasata de sportiv.

Sursa: Agerpres

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gag se va pregăti mai mult la Suceava: „Încerc să câștig o medalie la Europene”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*