Gafiţa, aur la Naţionale

Atletii suceveni au cucerit trei medalii, doua de aur si una de argint, la etapa finala a Campionatului National pentru cadeti, intrecere desfasurata in acest weekend, pe stadionul “Iolanda Balas Soter”.

Ieri, in deschiderea reuniunii atletice din Capitala, Andrei Gafita a obtinut titlul national in proba de 10.000 de metri mars, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 47 de minute, 27 de secunde si 26 de sutimi, un nou record personal pentru sportivul pregatit de la CSM Suceava de antrenorul Radu Mihalescu.

Cel de-al doilea titlu national a fost adus astazi de stafeta feminina de la LPS Suceava, cvartetul format din Cristina Calugarean, Cosmina Lupascu, Andreea Cucosel si Simona Caziuc reusind sa se impuna in proba combinata de 100  200   300  400 de metri, cu timpul de doua minute, 17 secunde si 6 zecimi.

Aceiasi stafeta de la LPS Suceava a fost aproape de o noua medalie de aur in cursa de 4 x 100 de metri, acolo unde a terminat pe locul secund, la doar 19 sutimi de ocupanta primei pozitii, stafeta de la LPS Cluj Napoca.

In alte trei probe, atletii suceveni au fost aproape de podium, terminand pe locul 5 prin Ana Andreea Bucatariu (5.000 de metri), Ioana Pascar (2.000 de metri obstacole) si falticeneanul Ioan Augustin Benta (2.000 de metri obstacole).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gafiţa, aur la Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*