Gabriela Andreea Doroftei a devenit campioană mondială la alergare montană

Echipa Romaniei, din care face parte si suceveanca Gabriela Andreea Doroftei, a devenit campioana mondiala de Alergare Montana. Atleta pregatita de Erzilia Tampau la CSM Suceava a incheiat cursa desfasurata astazi, in localitatea Premana (Italia) pe locul 5. Pentru tricolore, care le-au devansat in clasamentul pe echipe pe reprezentantele SUA si ale Italiei, au mai punctat Alesia Hecico (locul 4), Irina Bordeanu (15) si Iulia Zodor (18).

In proba masculina, echipa Romaniei, din care au facut parte si doi sportivi de la clubul CSM Dorna Vatra Dornei, este vorba Dorin Andrei Rusu si Gabriel Bularda, a devenit vicecampioana mondiala la alergare montana. Rusu a incheiat cursa pe locul 4, iar Bularda a sosit pe locul 8, celelalte puncte ale Romaniei fiind aduse de Adrian Garcea si Peter Herman. Titlul mondial a fost castigat de echipa Ugandei, iar bronzul a fost cucerit de echipa Italiei.

Delegatia Romaniei prezenta la Campionatul Mondial de alergare montana de la Premana (Italia) a fost condusa de antrenorul sucevean Silviu Casandra.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gabriela Andreea Doroftei a devenit campioană mondială la alergare montană"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*