Futsal | Programul turneului zonal de la Milișăuți

Cea de-a cincea editie a Campionatului Judetean de Futsal continua cu meciurile celui de-al doilea turneu zonal, programat duminica, de la ora 10.00, in sala din Milisauti. Cinci echipe se vor lupta pentru cele doua locuri ce duc la turneul final, este vorba de Locomotiva Dornesti, Unirea Horodnic de Sus, Zimbrul Siret, Viitorul Negostina si Bucovina Milisauti, ultima neavand insa drept de calificare mai departe din cauza faptului ca nu este afiliata la Asociatia Judeteana de Fotbal.

Programul turneului de la Milisauti:

ora 10.00: Bucovina Milisauti – Viitorul Negostina
ora 10.40: Unirea Horodnic de Sus – Zimbrul Siret

ora 11.20: Locomotiva Dornesti – Bucovina Milisauti
ora 12.00: Viitorul Negostina – Unirea Horodnic de Sus

ora 12.40: Locomotiva Dornesti – Zimbrul Siret
ora 13.20: Bucovina Milisauti – Unirea Horodnic de Sus

ora 14.00: Zimbrul Siret – Viitorul Negostina
ora 14.40: Unirea Horodnic de Sus – Locomotiva Dornesti

ora 15.20: Zimbrul Siret – Bucovina Milisauti
ora 16.00: Viitorul Negostina – Locomotiva Dornesti

Ayan Construct a devenit sponsorul oficial al competiei

Incepand din acest an, Campionatul Judetean de Futsal are si un sponsor oficial, este vorba de firma Ayan Construct, care semnat in aceasta saptamana, un parteneriat cu AJF Suceava. „Multumim domnului Bogdan Ailiesei pentru ca a venit alaturi de noi. De asemenea, suntem bucurosi ca familia fotbalului sucevean a mai câstigat un partener”, a declarat presedintele AJF, Ciprian Anton. Ayan Construct Suceava devine astfel al cincilea sponsor care vine alaturi de AJF Suceava, dupa Inter Conti (Liga a IV-a), Railex (Cupa Romaniei), Romfour (Liga a V-a), Florconstruct (Campionatul Judetean Under 15) si Ramiro (Campionatul Judetean Under 13).

Primele doua echipe calificate la turneul final ce va avea loc pe 9 martie, in sala din Putna, sunt Recolta Fantanele si Balada Ciprian Porumbescu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Futsal | Programul turneului zonal de la Milișăuți"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*