FRF a anulat competițiile naționale de copii și juniori

Federatia Romana de Fotbal a decis sa anuleze competitiile nationale de copii si juniori din sezonul 2019/2020. Hotararea luata impreuna cu reprezentantii cluburilor din fotbalul juvenil, dupa ce Guvernul a anuntat ca elevii nu se vor mai intoarce la scoala pana la toamna, vizeaza nu mai putin de 31 de competitii, exceptie facand doar Liga Elitelor U19.

”Federatia Româna de Fotbal, în urma consultarilor avute cu reprezentantii cluburilor, a decis sa încheie sezonul competitional pentru copii si juniori. Singura competitie care ramâne întrerupta este Liga Elitelor U19, a carei câstigatoare are dreptul de a participa în UEFA Youth League.

În urma consultarilor avute cu membrii afiliati, din dorinta de a proteja copiii si a diminua riscul infectarii, având în vedere si faptul ca nu exista o miza competitionala de tip retrogradare/promovare, dar si pentru a putea începe pregatirea sezonului urmator, administratia FRF a luat decizia de a anula toate competitiile de copii si juniori de pe teritoriul României pentru sezonul 2019/2020, în total 31 de competitii. În acelasi timp s-a cazut de acord ca reluarea antrenamentelor sa reprezinte prioritatea cluburilor imediat ce conditiile sanitare si legale o vor permite.

Anterior, pe 9 martie, FRF luase hotarârea de a întrerupe toate competitiile de copii si juniori organizate de FRF si Asociatiile Judetene de Fotbal pâna la redeschiderea scolilor”, se arata in comunicatul Federatiei Romane de Fotbal.

In acest sezon, judetul nostru era reprezentat de trei cluburi in competitiile nationale de juniori, este vorba de LPS Suceava, cu grupele de U19, U17 si U16, Juniorul Suceava, cu grupele de U19 si U17, si Junior Campulung Moldovenesc, cu grupa de U15.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FRF a anulat competițiile naționale de copii și juniori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*