Fără obiectiv la Dorohoi

Sporting Suceava evolueaza maine, cu incepere de la orele 17.30, pe terenul celor de la Fcm Dorohoi, intr-un meci contand pentru turul 3 al Cupei Romaniei. Aflata la cea de-a doua partida oficiala din aceasta vara, echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc se deplaseaza peste Siret din respect pentru competitie, “alb-verzii” neavand stabilit vreun obiectiv precis pentru Cupa Romaniei. “Singurul nostru scop in meciul cu Fcm Dorohoi este sa prestam un joc bun. Ne prezentam pentru ca trebuie sa respectam competitia, dar nu aveam stabilit un obiectiv pentru Cupa Romaniei”, a declarat Claudiu Sevaciuc.

Claudiu Sevaciuc va miza in meciul de maine de la Dorohoi pe intreg lotul de jucatori, in care se vor regasi si noi-venitii Daniel Paius si Vlad Hantescu (ambii de la Academia “Gheorghe Hagi”), Lucian Cutas (Zimbrul Siret) si veteranul Dinu Oniu (Rapid Suceava), cei patru jucatori fiind legitimati recent la Sporting.

Partida de maine dintre Fcm Dorohoi si Sporting Suceava va fi condusa de o brigada de arbitri formata din centralul Emil Voicu, ajutat la cele doua tuse de George Fridl si Alexandra Apostu, toti trei din Bacau.

Sporting Suceava a ajuns in turul 3 al Cupei Romaniei dupa ce a trecut in faza precedenta, cu scorul de 6-0, de formatia bistriteana Vointa Lechinta. De partea cealalta, gazdele de la Fcm Dorohoi a acces in aceasta faza a competitiei, dupa ce a trecut, cu scorul de 3-0, de gruparea Luceafarul Mihai Eminescu.

O misiune mult mai dificila va avea Foresta Malini, care va primi, pe teren propriu, de la aceiasi ora 17.30, vizita divizionarei a treia Ceahlaul II Piatra Neamt, intr-un alt meci al turului 3 al Cupei Romaniei.

Partida dintre Foresta Malini si Ceahlaul II va fi condusa de o brigada de arbitri formata din centralul Denis Cretu, asistat la cele doua margini de Radu Cretu si Mihaita Adrian Noroc, toti trei din Botosani.

Ajunsi pe tabloul Cupei Romaniei din postura de castigatoare a fazei judetene din Suceava, “galben-verzii” s-au calificat in turul 3 dupa ce a trecut de formatiile Vointa Livezile (3-0) si Cetatea Targu Neamt (4-1). Ceahlaul II a eliminat pana acum gruparile Teiul Poiana Teiului (3-0) si Petrotub Roman (2-1).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fără obiectiv la Dorohoi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*