Fără echipa a II-a

Cetatea a renuntat la ideea infiintarii echipei secunde, dupa ce mai multi jucatorii din cadrul lotului pregatit de Ioan Radu au refuzat sa evolueze la nivelul Ligii a IV-a.

Am discutat cu o parte dintre jucatori pentru a evolua la formatia din Arbore, in ideea de a lua contactul cu duritatea unei competitii destinate seniorilor. Din pacate, am primit un semnat negativ din partea lor, lucru care nu poate decat sa ma surprinda. Unii gandesc de parca ar fi jucat doar in Liga a II-a si considera aceasta intentia a noastra de a le oferi jocuri in picioare ca pe o retrogradare la Liga a IV-a. Nu a fost nici un moment vorba de asa ceva. Ei ramaneau in continuare sa se pregateasca cu noi, iar duminica urmau sa se duca la echipa a doua”, a precizat antrenorul Ioan Radu.

La randul sau, presedintele Ciprian Anton s-a aratat “uluit” de atitudinea jucatorilor: “Eu am facut unele eforturi si le-am acceptat dorintele financiare, dar unii dintre ei nu vor sa joace in Liga a IV-a. Vor sa aiba aceleiasi conditii, dar sa stea linistiti, sa mearga la discoteca, sa fie cu banii la zi, dar sa nu faca nimic pentru fotbal. E dureros ce se intampla. Din moment ce conducerea le-a acceptat pretentiile financiare, trebuie sa faca si jucatorii ceva, nu sa se impotriveasca. Ei vor sa castige bani stand degeaba. Nu vreau sa facem un caz din asta, dar am ajuns la concluzia ca nu are rost sa tinem 29 de jucatori in lot si sa joace doar 18”, a tunat presedintele Ciprian Anton.

Printre fotbalistii vizati de tirurile conducerii se numara Ciprian Sumanariu, Catalin Golofca, Vlad Stanescu si Razvan Breniuc, jucatori care au terminat junioratul la finalul sezonului trecut.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close