FOTO Victorie cu emoţii

Juniorii A de la Sporting Suceava şi-au luat joi revanşa în faţa LPS-ului după înfrângerea suferită în turul campionatului. Echipa pregătită de Aurel Constantin s-a impus pe stadionul din Iţcani cu scorul de 2-1, printr-o dublă semnată de Avrămia.

Etapa cu numărul 16 a Campionatelor Naţionale de juniori republicani a programat un derby al judeţului Suceava, între LPS şi Sporting. La juniori A, Sportingul a câştigat cu destule emoţii în faţa echipei pregătite de Ovidiu Murariu. “Alb-verzii” au deschis scorul după primul sfert de oră, printr-un penalty transformat de Avrămia. Acelaşi jucător avea să realizeze dubla trei minute mai târziu, la capătul unei acţiuni personale. LPS-ul a redus din handicap în minutul 55 prin Ignat, însă, în ciuda presingului de pe finalul meciului, scorul a rămas neschimbat. 2-1 pentru Sporting Suceava, care obţine astfel a şaptea victorie în cadrul Campionatului Naţional de juniori A.

În următoarea etapă LPS Suceava se va deplasa la Piatra Neamţ, iar Sporting va primi, pe stadionul Areni, vizita formaţiei LPS Roman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO Victorie cu emoţii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*