Sucevenii au dominat turneul

Terenurile de tenis din cadrul bazei sportive „Unirea” au găzduit la finalul săptămânii trecute un turneu din categoria Gold a circuitului Tenis Partener. Întrecerea s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile şi a reunit la start 70 de sportivi din întreaga ţară.

Competiţia s-a disputat pe şase tablouri, patru de simplu şi două de dublu. La simplu – nivelul 5 titlul a fost adjudecat de Gabriel Toderaşcu, care a trecut în finală de Lucian Pohoaţă după două seturi identice, 6-1, 6-1. La nivelul 6, Radu Buzduga s-a impus cu acelaşi scor în faţa lui Ştefan Ungureanu. Tudor Leniuc şi Gabriel Bocancea s-au duelat în finala de la nivelul 7, primul impunându-se cu 6-0, 6-4. În cea mai puternică întrecere, cea de nivelul 8, Dumitru Dohotar a avut câştig de cauză în faţa lui Bogdan Marasin, 7-5, 6-0. La dublu – nivelul 6, tandemul Mihai Dudec/Gabriel Rusu a ieşit învingător. Cea mai disputată finală a fost cea de dublu, nivelul 7. Confruntarea dintre perechile Viorel Negru/Ilie Hunceac şi Mircea Crainiciuc/ Ştefan Crainiciuc s-a decis în super tie-break, iar câştigători au ieşit sportivii din Suceava, scor 10-6.

“S-a demonstrat că Suceava merită un turneu de categoria Gold. Au participat tenismeni de valoare din întreaga ţară, iar vremea ne-a ajutat mult. Mă bucur că sucevenii s-a numărat printre laureaţii acestei competiţii. În perioada 6-9 august vom organiza Cupa Interconti la copii, întrecere care face parte din circuitul Federaţiei Române de Tenis. De asemenea, în luna septembrie vom avea încă un turneu Tenis Partener – categoria Silver”, a declarat preşedintele Clubului Select Suceava, Mihai Pop.

La finalul turneului, câştigătorii au fost recompensaţi cu diplome, trofee şi accesorii specifice tenisului. Competiţia a fost organizată de Clubul Select Suceava, împreună cu Inter Conti, Asociaţia Judeţeană de Tenis Suceava, CSM Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sucevenii au dominat turneul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*