FOTO| Sporting – Roman: 3-2

Sporting Suceava a acumulat punctaj maxim în retur. Trupa preluată în intersezon de antrenorul Claudiu Sevaciuc a bifat a doua victorie consecutivă de la startul sezonului de primăvară, după ce s-a impus, pe Areni, cu scorul de 3-2, în faţa celor de la Petrotub Roman, într-un meci contând pentru etapa a 17-a.

Aflaţi la prima apariţie în faţa propriilor suporteri din acest an, “alb-verzii” au deschis scorul încă din minutul 8, când Pantea a executat un corner de pe partea stângă şi veteranul Gurita a deviat mingea în plasă de pe colţul scurt. Gazdele şi-au dublat avantajul de pe tabela la jumătatea primei reprize, când Azaharioaiei a fost faultat din spate în careu, centralul a indicat penalty şi Buziuc şi-a trecut în cont a 11-a reuşită stagională, după ce a transformat cu mult noroc de pe punctul cu varde la 11 metri. Sporting şi-a îngreunat însă misiunea în minutul 38, când Mihai Guriţă a văzut direct cartonaşul rosu pentru un cot în plină figură aplicat lui Sireţeanu, jucătorul romaşcan părăsind stadionul Areni cu ambulanţa.

Rămasă în inferioritate numerică, echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc a făcut imediat pasul înapoi, iar acest lucru avea să o coste la cinci minute după pauză, când Petrilă a redus din diferenţă după ce a pus o contra la o degajare a fundaşilor suceveni. Rămaşi doar cu arma contraatacului în arsenal, “alb-verzii” au avut şansa golului trei în minutul 70, dar sutul centrare trimis de Azaharioaiei a întâlnit doar bara transversală. Gazdele au scăpat de emoţii abia în minutul 90, când Filip a şutat puternic de la distanţă, portarul romaşcan a respins mingea în faţă şi nou-intratul Nechitoaia şi-a trecut în cont primul său gol la nivelul Ligii a 3-a. Ultima reuşită a întalnirii de pe Areni a picat însă în poarta apărată de Turiţă, învins de Pătraşcu cu un şut frumos din afara careului. Scor final 3-2 şi Sporting Suceava a devenit astfel naşul celor de la Petrotub, administrându-le romaşcanilor prima înfrângere din actuala editie de campionat.

Sporting Suceava: Turiţă – Ailenei, Ferariu, Andronic, Pantea – Azaharioaiei, Filip, Apetri, Arotăriţei – Buziuc, Guriţă. Antrenor: Claudiu Sevaciuc. Au mai intrat: Bâgu, Nechitoaia, Kuruc şi Strugariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO| Sporting – Roman: 3-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*