Foto| Sporting- Paşcani: 2-2

Sporting Suceava si-a pastrat invincibilitatea in sezonul de primavara al Ligii a 3-a, dupa ce a remizat ieri, pe stadionul Areni, scor 2-2, in compania gruparii Csm Pascani, intr-un joc din cadrul etapei a 19-a.

Cele doua formatii au jucat pe contre in debutul jocului, fiecare tabara bifand in primul sfert de ora cate o ocazie de gol prin Cainari, respectiv Maftei. Defensiva “alb-verzilor” avea sa o comita la jumatatea primei reprize, cand Liutec a dezghetat tabela, dupa ce inscris in poarta fostei sale formatii cu un sut la coltul lung. Trupa pregatita de Claudiu Sevaciuc a replicat prompt, reusind sa restabileasca egalitatea in minutul 28, cand Apetri a marcat precis dintr-o lovitura libera din marginea suprafetei de pedeapsa.

Playmakerul “alb-verzilor” avea sa-si treaca in cont dubla la zece minute dupa pauza, cand a trimis Sportingul in avantaj, dupa ce a transformat un penalty dictat in urma unui fault clar comis asupra lui Cainari. Echipa suceveana se putea desprinde pe tabela de marcaj spre jumatatea reprizei secunde, dar Azaharioaie a finalizat peste poarta o centrare venita de la Bagu. Ocazia avea sa se razbune in minutul 74, cand nou-intratul Nutescu a inscris cu un sut pe langa portarul Turita si a stabilit scorul final la 2-2.

Sporting Suceava: Turita – Kuruc, Ailenei, Ferariu, Pantea – Azaharioaie, Filip, Apetri, Cainari – Nechitoaia, Buziuc. Antrenor: Claudiu Sevaciuc. Au mai intrat: Bagu…

Csm Pascani: Luca – V. Razlog, Aghiorghiesei, Olarita, P. Razlog, Caliniuc, Gheorghiu, D. Radu, Maftei, Toader, Liutec. Antrenor: Adrian Kerezy. Pe parcurs jocului au mai intrat: Melinte si Nutescu.

Clasament: 1. Rapid Suceava 40p, 2. Petrotub Roman 39p, 3. SC Bacau 39p… 6. Sporting Suceava 29p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foto| Sporting- Paşcani: 2-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*