FOTO/ Rapid – Oţelul II: 4-3

Rapid Suceava a ajuns la cea de-a cincea victorie in meciurile de pregatire din aceasta vara, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 4-3, in fata formatiei Otelul II Galati, intr-un joc desfasurat pe stadionul Areni.

Marcatori: Sava (‘8), Suleru (’11, ‘12), Ionesi (‘79)/ Gohoreanu (’15, ’49 si ‘70).

Antrenorii Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu au inceput meciul cu urmatoarea formula: Pascal – Spatar, Hrimiuc, Breniuc, Sava – Doroftei, Stanescu, Ghiviziu, Golofca – Suleru, Burlacu. Pe parcurs au mai intrat: Sumanariu, Prutean, F. Plamada, Ailenii, Bosancu, Oniu, I. Plamada, Romaniuc, Ionesi si Bejinariu.

Sunt multumit de modul in care au abordat jucatorii acest meci. Ne aflam in plina perioada de acumulari fizice si de imbunatatire a relatiilor de joc, iar in acest moment, suntem in cautarea formulei cu care vom aborda prima etapa. In acest sens, speram ca jucatorii noi, cum ar fi Ionesi sau Ailenii, sa se intregreze cat mai repede in angrenajul echipei”, a spus secundul Ion Buzoianu.

Rapid Suceava si Otelul II Galati se vor intalni din nou vineri, 5 august, cu incepere de la orele 11.00, intr-un meci de verificare programat de aceasta data pe stadionul din Campulung Moldovenesc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FOTO/ Rapid – Oţelul II: 4-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*